Huset vårt kom på ein trailer!

Nei, det er ikkje heilt rett. Det kom på tre trailerar:-) Tysdag midt i middagen kom det tre svære trailerar og fire varebilar frå Montasje AS inn på tunet. Sigurd på 4 år vart rimeleg gira:-)

Etter litt styr med ein trailer som ikkje klarte svingen, og Håvard som måtte ut med traktoren for å gje drahjelp, kom dei seg ned til tomta.Neste dag kom det kranbil på plass og dei sette igang med å losse bilane, ein dag etter planen. Dagen før var det det skikkeleg regnvær og berre 6 grader, ikkje ideelt for lossing av massivtre. Elementa bør ikkje bli våte, så dei trakk presenning over etterkvart som dei jobba.

 

Etter at krana kom på plass og elementa vart lossa har arbeidet gått utruleg effektivt! Allereie same dagen som sjølve monteringsarbeidet starta hadde dei sett opp fronten på kjellaren og bereveggane innvendig. Snekkaren vår Arvid Bjørvik (som skal fortsette arbeidet etter at Montasje AS er ferdig) har vore med for å få opp stillas samtidig som kranbil og Montasje jobbar seg oppover.

Slik såg det ut berre etter første dagen, og då hadde dei berre hatt nokre timar på seg etter at siste traileren var lossa (bildet over - fronten på kjellaren mot aust).

Meir detaljar og bilder av massivtre-elementa kjem etterkvart!

H&E

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bjørvik Miljøhus

Bjørvik Miljøhus

34, Gaular

Familie på fire som skal bygge miljøvenleg hus på vakre Bjørvikneset!

Kategorier

Arkiv

hits